Tentang

Kopi Pagi adalah luahan pagiku. Untuk memastikan ianya segar, setiap artikel di blog ini ditulis secara "live" setiap pagi, tanpa 'scheduled timing post' seperti sebelum ini.

Penulisan di sini adalah spontan, dan tanpa ada perancangan langsung. Topik di sini juga topik personal yang biasa, tidak menarik, dan random. Bukan bertujuan menarik pembaca, sekadar meluahkan rasa jiwa secara konsisten, Insyallah.

Kenapa kopi pagi? Aku bukanlah penggemar kopi di waktu pagi, cuma pabila minum kopi sekali-sekala begitu terasa stimulasinya dek kafeinnya. Begitujuga rangsangan menulis di blog ini pada waktu pagi.

Tiada apa yang ku harapkan dari pembaca. Kalau bagi komen sekalipun, belum tentu aku akan balas. Tengoklah macamana.


Cara penulisan di sini lebih rumit daripada yang disangkakan. Aku menulis dengan tangan kidalku di buku, cukup 2 muka surat buku bersaiz buku latihan sekolah terlebih dahulu, sebelum aku menaipkan kembali ke PC. Memang leceh. Tapi yang penting, aku enjoy.

Namaku Zainal Zulia. Lahir 6 September 1979 di Kota Bharu, Kelantan . Selain menulis, aku juga gemar bermain muzik serta mencipta lagu, dan menyelesaikan serta mengajar matematik. Tapi aku lebih komplikated dari semua ini. Sama seperti kalian, kita masing-masing komplikated dan unik.

Semoga terinspirasi.